جلسه سرپرست بیمارستان ومترون با مسئولین بیمارستان
امتیاز:
گزارش روابط عمومی بیمارستان امام علی(ع) سرابله دکتر جابر سیامکی همراه با مترون محترم خانم زینب حیدرزاده، نشست صمیمانه ای با سوپروایزرها و سرپرستاران محترم در سالن جلسات بیمارستان داشتند در این نشست دکتر سیامکی در خصوص اهداف بیمارستان در راستای خدمت رسانی مطلوب تر به بیماران تاکید داشتند همچنین ایشان در لزوم ایجاد همبستگی و اتحاد بین کلیه بخش ها و واحدها به جهت رسیدن به اهداف این مرکز تاکید بسیار داشتند.
به گزارش روابط عمومی مرکز ، در این جلسه به بررسی آخرین مشکلات ومسائل بخش های درمانی وتعامل با سایر واحدها و ارائه ی راه حل های اصلاحی وهمچنین مرور دستوالعمل های جدید ابلاغی پرداخته شد.
دکتر جابر سیامکی افزود؛ سرپرستاران ما مدیران قابلی هستند و میدانم که مسئولیت شما سخت است و گروه پرستاری در این بیمارستان زحمات زیادی در جهت ارائه خدمت به بیماران داشته و خواهند داشت.
همچنین کار و فعالیت پرستاران را محدود به مراقبت از بیمار و پرستاری ندانست و گفت: این که این بیمارستان در ارائه خدمات به بیماران مختلف کم نظیر است اتفاقی نیست و نشان از تلاش و داشتن حس نوع دوستی بین همکاران بخش ها و واحدهای مختلف است.
ایشان با بیان این که انتظار از کادر درمان و پرستاران کار ما را مشکل تر می کند، اظهار داشت: سختی و مشکلات کار پرستاران قابل درک است و با توجه به دستورالعمل ها و امکان شرایط سعی می کنیم مشکلات را به حداقل برسانیم .
وی در پایان افزود ؛ گزارشی از نقاط ضعف و قوت بخشهای بیمارستان که توسط مسئولین بخشها آماده شده بود ارائه گردید و در پایان نیز حاضرین در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.